Hvor i dag møter i morgen.


Løftet om en digital fremtid...i dag. Siemens Digital Industries Software driver transformasjon for å muliggjøre en digital virksomhet der ingeniørfag, produksjon og elektronikkdesign møtes i morgen. Våre løsninger hjelper bedrifter i alle størrelser med å skape omfattende digitale tvillinger som gir organisasjoner ny innsikt, muligheter og nivåer av automatisering for å drive innovasjon.

Siemens Solution Center

teamcenter

Teamsenter

Teamcenter Product Lifecycle Management (PLM) programvare hjelper bedrifter med å utvikle de beste produktene i verden ved å koble mennesker og prosesser med en digital tråd for innovasjon.Les mer..

teamcenter-x

Teamcenter X

Teamcenter X er Teamcenter og mer. Siden Teamcenter X er utviklingen av Teamcenter, er alle moderne fremskritt gjort for Teamcenter X også laget for Teamcenter-kunder, lokalt eller på skyen.Les mer..

Teamcenter-Rapid-Start

Teamcenter Rask Start

Teamcenter Rapid Start er et forhåndskonfigurert distribusjonsalternativ for produktdataadministrasjon (PDM) for Teamcenter som du kan sette i produksjon raskt og kostnadseffektivt. Les mer..

NX

NX

NX-programvare er en integrert design-, simulerings- og produksjonsløsning som støtter alle aspekter av produktutvikling, koordinerer fagområder og bevarer dataintegritet og designintensjon, samtidig som den hjelper deg med å levere bedre produkter raskere.Les mer..

NX X

NX™ X-programvaren leverer en pakket programvare som en tjeneste (SaaS) skybasert løsning med avanserte 3D-designfunksjoner for å tillate bedrifter å utvikle en omfattende digital tvilling via en strømmet tjeneste.Les mer..

solid-edge

Solid Edge

Solid Edge er en portefølje av rimelige, brukervennlige programvareverktøy som tar for seg alle aspekter av produktutviklingsprosessen - 3D-design, simulering, produksjon, dataadministrasjon og mer.Les mer..

Mendix

Mendix er en bransjeledende, alt-i-ett applikasjonsutviklingsplattform med lav kode som hjelper organisasjoner med å bygge multierfaringsapplikasjoner i bedriftsklasse i stor skala. Les mer..

Simcenter

Simcenter

Simcenters simulerings- og testløsninger hjelper ingeniøravdelinger med å simulere, optimalisere og verifisere kritiske ytelsesaspekter ved komplekse produkter. Simcenter kombinerer systemsimulering, 3D CAE og test på en unik måte. Les mer..

Simcenter-MAGNET

Simcenter MAGNET

Simcenter MAGNET 2D/3D er en kraftig simuleringsprogramvare som ingeniører og forskere verden over bruker for design av motorer, sensorer, transformatorer, aktuatorer, solenoider eller en hvilken som helst komponent med permanente magneter eller spolerLes mer..

Simcenter-Motorsolve

Simcenter Motorsolve

Simcenter Motorsolve er design- og analyseprogramvaren for permanentmagnet, induksjon, synkron, elektronisk og børstekommuterte maskiner. Motor- og generatordesignere kan bruke denne malbaserte programvaren for rask og enkel virtuell prototyping.Les mer..

Simcenter-Flomaster

Simcenter Flomaster

Simcenter Flomaster, er den ledende 1D computational fluid dynamics (CFD)-løsningen for generell bruk for modellering og analyse av fluidmekanikk i komplekse rørsystemer av enhver skala.Les mer..

Simcenter-Femap

Femap

Femap leverer høyytelses FEA-modellering og er anerkjent som verdens ledende CAD-uavhengige Windows-native pre- og post-forløper for avansert teknisk finite element-analyse. Les mer..

FLOEFD-for-Solid-Edge

FLOEFD for Solid Edge

FLOEFD for Solid Edge er det eneste kraftige CFD-analyseverktøyet som er fullt innebygd i Solid Edge. FLOEFD utnytter parametriske Solid Edge-data for å utføre monteringsvarianter og geometrioptimaliseringer for å redusere designsyklus-iterasjoner.Les mer..

Tecnomatix

Tecnomatix

Tecnomatix synkroniserer produktteknikk, produksjonsteknikk og produksjon for å maksimere din totale produksjonseffektivitet.Les mer..

Opcenter APS

Opcenter APS

Opcenter APS er en familie av programvareprodukter for produksjonsplanlegging og planlegging som hjelper deg med å bedre orkestrere produksjonsprosesser. Opcenter APS-produkter kan brukes til langsiktig strategisk planlegging, mellomlang sikt taktisk planlegging og for detaljert planlegging. Les mer..

Polarion

Polarion

Polarion® kobler sammen team og prosjekter, og forbedrer applikasjonsutviklingsprosesser med én enkelt, enhetlig løsning for krav, koding, testing og utgivelse. Les mer..

Capital

Capital

Capital, en omfattende programvarepakke for ende-til-ende-utvikling av elektriske systemer, nettverk og ledninger i industrier inkludert bilindustri, romfart og forsvar, off-highway/kommersielle kjøretøy og sofistikert maskineri.Les mer..

Foreta en forespørsel

Vi samarbeider med Siemens Digital Industries Software for å hjelpe bedrifter ved å tilby mer forretningsfokuserte løsninger ved hjelp av moderne teknologi.