about-us

Vår historie

PLM Nordic har hovedkontor i Bergen, Norge og har kontor i Pune, India.

 

Vi spesialiserer oss på Teamcenter PLM og NX CAD-tjenester og utfyller dem med våre ingeniørtjenester og digitale transformasjonstjenester.

 

Våre tjenester inkluderer PLM-implementering, tilpasning, support, oppgraderinger, datamigrering og integrasjon.

I India er vi en autorisert løsningspartner og verdiøkende forhandler for Siemens Digital Industries Software Solutions. Vår portefølje av Siemens-produkter inkluderer Teamcenter, Teamcenter X, Teamcenter Rapid Start, NX, NX Capital.

 

PLM Nordic ledes av Angad Sorte (administrerende direktør og hovedrådgiver) som har over to tiår med PLM-erfaring på tvers av flere bransjer og støttes av et erfarent team som har sterk ingeniør- og teknisk ekspertise på vellykket gjennomføring og administrasjon av PLM -Projects har over hele verden .

 

Vår ekspertise og erfaring med Teamcenter og NX har ført til at vi har lukket effektivitetsgapet gjennom våre hjemmelagde verktøy som “SmartPort” som hjelper deg å gjøre mer med mindre ressurser, forbedre brukertilfredsheten og spare PLM-kostnader! !!

 

SmartPort er vår revolusjonerende Teamcenter og NX-baserte løsning som lar brukere nå PLM- og CAD-støtteteamet med bare ett klikk. Med SmartPort kan du sende feilskjermbilder og loggfiler, lage billetten gjennom ditt billettsystem, få en automatisk løsning for vanlige feil og mye mer.

 

Vi fortsetter å utvikle og gi ut flere produkter som utvider Teamcenter PLM-brukere, administratorer og støtteteam.

 

Vårt mål er å tilby mer forretningsorienterte løsninger ved bruk av moderne teknologi.

 

Vi svarer fleksibelt og smidig på kundeforespørsler og tilbyr innovative modeller.

 

Vi er et 3P-selskap (Profit with a Purpose) som vurderer profitt, mennesker og planeten likt når vi tar forretningsbeslutninger.

 

Vår KANO-modell sikrer at vi alltid leverer mer enn forventet.

 

Vårt mål er kundesuksess og ikke bare kundeservice. 

Vi er et dynamisk team av kreative og innovative mennesker.

our team
  • Vår visjon
  • Vår oppgave
  • Vårt mantra
  • Samfunnsansvar
Gjør verden til et bedre sted ved å bruke teknologi og vitenskap
images
Vær en foretrukket teknologipartner for våre kunder
images
Fornøyde ansatte og fornøyde kunder
images
Vi støtter Unicef og streber etter å være et miljøvennlig selskap
images
angad

Melding fra direktøren vår!

PLM Nordic vil aldri gå på akkord med kvalitet. Vi vurderer mennesker, planet og profitt likt når vi tar forretningsbeslutninger. Vi streber etter å være det beste stedet å jobbe og gjøre forretninger.

Hva gjør oss annerledes?

Mange faktorer skiller oss fra konkurrentene. Vi jobber ikke for deg, vi jobber med deg for å definere og implementere våre løsninger og tjenester for å implementere din strategiske visjon.

innovasjon og kompetanse

Hos PLM Nordic streber vi etter å identifisere hull i eksisterende systemer og prosesser, og utnytte teknologi og innovasjon for å skape intelligente, intelligente løsninger. Dette er takket være våre fageksperter som tok med sin eksepsjonelle kunnskap og tidligere erfaring til utviklingsprosessen. Vi streber etter å utvikle og kontinuerlig oppdatere våre løsninger for å møte kundenes forventninger.

Dynamisk og voksende

Vi er et lite, men voksende team av dynamiske individer som tror på å tilpasse seg kundens behov. Vi betjener dynamiske selskaper som deg fordi det er spennende å være en del av noe stort. Vi ønsker å være en del av din suksess, og vi inviterer deg til å være en del av vår ogs

Forpliktet til kvalitet

Vi er forpliktet til de høyeste kvalitetsstandardene og sikrer overholdelse av beste praksis i bransjen. Vi kombinerer skandinavisk kvalitet med kostnadseffektive og serviceorienterte løsninger. Vår KANO-modell sikrer at vi alltid leverer mer enn forventet.

fleksibilitet og smidighet

Vi er fleksible og åpne for endringer i henhold til dine behov. Du kan velge tempo og stil. Vår organisasjon er strukturert på en slik måte at den kan reagere raskt på kundenes behov og problemer. Vi følger ikke en kompleks kommandokjede, men streber etter å løse problemer raskt, støttet av vår interne ekspertise.

Samfunnsansvar

Vi tar vårt ansvar overfor miljøet svært alvorlig. Vi støtter UNICEF og streber etter å være et miljøvennlig selskap.

FAQ's

Når er selskapet stiftet og hvor stort er selskapet?

PLM Nordic ble grunnlagt i 2018 med hovedkontor i Norge. I tillegg åpnet vi et kontor i India i 2020. Vi har hatt 25 ansatte siden mars 2021 og vokser i full fart.

Hva slags tjenester tilbyr du?

Vi tilbyr PLM-programvarekonsulenttjenester som inkluderer re-implementering, migrering, integrasjon med andre systemer, tilpasning, support og lignende tjenester. Vi tilbyr ingeniørtjenester og digitale transformasjonstjenester med ekspertise innen IoT, Big Data, AI og ML-teknologier.

Hvorfor skal vi velge PLM Nordic?

PLM Nordic garanterer oppnåelse av dine forretningsmål ved å tilby nøyaktig det som trengs når det gjelder mennesker, kunnskap og tilnærming. Vi har en 100 % suksessrate og opprettholder langvarige relasjoner med våre kunder.

Hvilken bransje vil dra nytte av tjenesten din?

Vi jobber på tvers av bransjer.

Har du et team med eksperter som leverer tjenestene dine?

Vi rekrutterer personer i verdensklasse med forskjellig bakgrunn innen ingeniørfag, informasjonsteknologi, drift, ledelse og forretningsadministrasjon for å hjelpe oss med å levere tjenester skreddersydd til dine behov. Vi tror at våre ansatte er en reell ressurs og streber etter å holde dem fornøyde. Vi garanterer den beste kvaliteten ved nøye å velge talentene og kontinuerlig promotere dem med våre interne opplæringsprogrammer.

Tilbyr du støtte på stedet og utenfor stedet?

Ja, vi tilbyr både onsite og offshore/offsite tjenester.

Er din støtte tilgjengelig 24/7?

Om nødvendig kan vi tilby det samme.

I hvilke land er tjenestene dine tilgjengelige?

Vi tilbyr våre tjenester over hele verden for våre eksisterende kunder basert i Norge, Tyskland, USA, India, Spania og Storbritannia.

Kan du gi referanser fra dine eksisterende kunder?

Ja, vi kan gi gode referanser ved behov.

Kunde anmeldelser

“PLM Nordic-teamet tok på seg utvidelsen og støtten til vårt Teamcenter. Vi ble overrasket over deres profesjonalitet og systematiske tilnærming. De begynte å dokumentere hva som tidligere ble gjort med TC-miljøet vårt. Før det hadde vi ingen dokumentasjon, og vi så stor verdi i det.»

“PLM Nordic har utmerket Teamcenter-ekspertise og kan stoles på for alle typer TC-prosjekter. Ikke bare hjalp de på den tekniske siden, men de hjalp oss også med å sikre ledelsesstøtte ved å gjøre sjargong til forretningsmål.”

Foreta en forespørsel

Bestill et møte

Avtal en gratis konsultasjonstime med våre eksperter